welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jul 28, 2010

HANG OUT!!!

Hang out..ape tu hang out..maybe sume org taw ape tu hang out..hahaa..tp ade gak pe org x taw..hang out ataupun dlm kate laen "kuar jln2,fly,outing"...ape lg ek.mcm2 la..yela dlm bahasa arab laen,dlm bahasa uganda laen,bahasa urdu pun len..korg tanye aku mane la aku taw..tanye yg pakar kayh...kalo korg ade kwn2yg fasih bahasa2 tu pon leh tanye..hahaahahaha..mgarut la plak..dlm kamus lak hang out 2 maksudnye:Less serious than getting together or dating. Spending time with someone in the context of friendship or in the context of casually exploring whether you like someone as just a friend or maybe more than a friend...Adoi ape aku g terangkan definisi hang out ni..cam xde keje je..ye mmg aku xde keje..busan kot..ahhah. hari2 dok kat umah naek bengong pale otak aku..walopun bengong aku still cumel ye.. hahahah... wat lawak plak aku..mari kite gelak besama sama... wakakakkakaaakkakakakaka... opps sory telebih sudah..sudah2 asik gelak je kang x capai objektif aku nak cite pasal hang out ni..okai ape yg menarik pasal hang out ni..sume org kua..nak release tension lepak2..bese je mane ade pape special pon pasal hang out ni..so npe lak aku sebuk2 nak cite pasal ni..ntah la bg aku hang out ni sgt penting utk aku..org laen aku x taw..bg aku hang out ni ade byk benefit nye..sblm aku terangkan bek aku tunjuk dulu pic2 aku hang out..yela tkt korg boring asik bace je..kalo yg ske membaca mmg la..tp ramai ke suke membaca???hahahha.. Membaca jambatan ilmu kayh,.


Dlm LRT putra ni..dlm ni pon kitorg leh snap pic kan..gilos2. tyme ni kitorg nak g karoke kat REDBOX SOGO(promote2)

                               Ni after karoke... korg nmpk x perubahan..nmpk hepi kan..hehe

 kat KLCC ni..mula asalnye kitorg just lepak mkn kan oldtown whitecoffee kat jaya1 je..

   sblm g KLCC kite posing dulu..heehhe

   Sesungguhnye aku rindukan kwn2 aku..

promote midvalley..huhu..satu sen pon x dpt..

  bermacam-macam aksi blh dilihat..

 prangai2 gile yg slame ni tependam blh dikeluarkan

              yg penting hepi......

 jgn dok sorg2 cam ni..hang out la..wakakka

Ok dah cukup2 la gambar2 tu..kalo blh nak letak sume je..tp cam mencapap la plak..hahha..tu la antara pic2 aku hang out..ok2 skrg kite nak cite pe benefits hang out ni..ade org kate ala dok umah lg bgs, buang duit je..buang masa..ntah bg aku.. kalo da x suke tu mcm2 alasan..wakakkakaak..ok sini aku senaraikan:

1) blh hilangkan tension/stress.. stress ni bahaya taw,mcm2 penyakit leh kite dpt.. antaranye skt jntung, skt     mental...jgn jd cam org bwh ni!!!hehehh

 ni tanda2 anda stress...wat bnd pelik2..hahaha

2) Mengeratkan silaturrahim..x kisah la korg hang out ngan kwn ke bf/gf ke, family ke.. bile masa diluangkan besama2..hubungan pon akan semakin erat..kasih syg sesama manusia berterusan!!!!hehe


3) Leh jimatkan duit gak..sbb korang kongsi2..cth nek teksi..kalo naek sorg da bape hengget. kalo naek ramai2 da tentu sorg byr murah..kan kan..nek bas pon murah..haha..lg jimat kalo ade kwn nak blanje,,ha kan ke jimat tu,,then blh gak kite hang out g tempat yg murah..kuarkan rm10 pon blh kenyang dan bergembira..cth mcm yg kat bwh ni..bajet rm10 je..xsemestinye hang out tu abeskan duit..sokong x??



4) Leh taw pekembangan terbaru!!! cth nye sale ke, kedai baru bukak ke, tempat shoping baru ke..hahaha..
xdela jd cam katak dibawah tempurung kan..dgn cara korg mengeksplore kan diri jew..korg leh taw byk bnd..yela slalunye kite hang out kan pegi kat tempat2 ramai org cth shopping complex, pasa mlm jln TAR ke..


5) Lepas korang hang out..korang akan dapati hidup lebih ceria..senyum memanjang je..rase seronok..hepi.bergelak ketawa.. mcm sume masalah yg ade tu da hilang entah kemana..kan kan.. hang out leh wat awet muda la..yela sumenye dlm satu..kasih sayang,lawak jenaka,.mcm2 la..

          cam model x?? hehehe

Akhir kata..hang out ni sebenarnye penting kot dlm hidup..hehhehe.. 2 bg aku..kalo ade yg x puashati x pe.. masing2 ade pendirian masing2 kan.. so from now..take time to Hang out!!! jgn la korg serabut2 dan menyerabutkan diri dgn pelbagai mslh..masalah x kan penah hilang dlm hidup kite.. ape yg kite leh wat ialah mengeluarkan diri seketika dr masalah2 tu..cube la..n aku da bejaya,,hahhaha... TERAPI yg plg bgs untuk aku.. ok last skali slamat menghangoutkan diri anda... thankz sbb membaca...skali lg Membaca Jambatan Ilmu..











Sharing is Loving :}

2 comments:

roti bakar said...

asal xde gambar kte hu3

ayeen muhammad said...

haha..ni hang out versi ngan kwn2..

Related Posts with Thumbnails