welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 22, 2013

Exchange Link b2b 2013

Salam B2B sekalian...




        Jum kita ber"exchange links"..


 Tinggalkan LINK anda diruangan komen eh...

          Boleh la sama2 kita tukar preparation & pendapat  dan nyatakan sekali ye korang ni b2b ke,  ex b2b ke & dari negeri mana..  Boleh kita  berkongsi-kongsi idea.. Cik Ayeen tahu korang B2b ni memang  semuanya kreatif-kreatifkan..Kongsikan lah dengan Cik Ayeen,.Kadang-kadang cik ayeen nak follow balik tak jumpa link korang.. So Sharing is Loving..




TQ B2B sekalian
Lots of love...

Sharing is Loving :}

16 comments:

CIK PIA said...

Aipp cik ayeen.. Cik Pia, B2B 2013, dr ipoh mali... hehehe.. cik pia xkreatif nk diy-diy ni..heeeeeeee... suke tgk preparation u..

ayeen muhammad said...

tq cik pia..heeeeeeeeeeee

Honey Lalala said...

hye cik ayeeeennn! Salam kenal yaaa :D

ayeen muhammad said...

Honey lalala
salam kenal..heeeeeeee

eddany @ WE said...

salam kenal dari WE.. hehehe sesaja je nak jugak letak link kat sini

http://wehmimpiindah.blogspot.com/

ayeen muhammad said...

WE..
untuk we nak letak bebanyak link pun tak pe..hhahhaa.. TQ WE.. Singgah slalu taw..

sarahhernyzar said...

happy friendship ayeen.
moh lah ke blog busuk sara,
Hernyzar Helmizan.
hehe. sara letak ur link under lovely bloggers.
nnt check k. XOXO~!!

sharing is sexy. caring is charming.

farah fizal said...

Hye cik ayeen..
Salam p'kenalan..b2b 2013 juge <3

http://bicaracinta8892.blogspot.com

ayeen muhammad said...

farah..
hai farah..thankz ..salam perkenalan juga..

missGogreen said...

singgah cni..b2b dari kedah :D
http://cikgogreen.blogspot.com

ayeen muhammad said...

missGogree.
tq singgah..:-)

Mohd Shafeeq said...

Assalamualaikum Pn. Ayeen :),

I might be the first to comment here calling you Puan. hahah...congratulations on your wedding day yesterday. :)

Since wedding you baru jee lepas, I'm sure macam2 experience yang you nak share dalam blog you kan?

Btw, we at StoriesThroughImages pun ada jugak tulis tips2 yg mungkin berguna untuk kawan2 B2B yg lain. Feel free to visit the link provided below and jangan segan silu untuk share content kalau rasa tips yg kami berikan tu berguna.

Here we go with the link : http://storiesthroughimages.com/category/stip/

Lastly, Selamat Pengantin Baru dan semoga diberkati dan berbahagia selamanya. InsyaAllah

Thank you.
www.storiesthroughimages.com

siti sabihah said...

salam dik
bleh tak bg cara buat hantaran kotak...

♥iqah♥ said...

www.iqahhoneybunch.blogspot.com
:)~

ezra izalin said...

jom exchange link jugak...

sy disini http://lensholic-house.blogspot.com/

IbuNoey said...

singgah tau... hehe..

Related Posts with Thumbnails