welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 22, 2013

HIV Test Walk in jer...

                Salam  B2B sekalian...


              Ok kali ni Cik Ayeen nak bagi imformation kepada B2B sekalian yang mana tengah pening-pening pasal HIV Test nih.. Bagi yang dah selesai Alhamdulillah lah kan macam Cik Ayeen..heeeee dah boleh kawen Yahoooo.. Korang Nak tahu tak kat mana Klinik Kerajaan area KL ni yang memang buat HIV test secara Walk in je?? 

                             


                             "Ha Walk in"??
                         
                             "Mana ada walk in"?? 

                             "Tipu lah Cik ayeen, luar bandar ada la wat walk in.. KL mana ade".


       Nanti dulu.. Meh Cik Ayeen nak bagitahu.. memang ada pun.. Ok Cik Ayeen memang penah call klinik-klinik kesihatan area KL ni, semuanya cakap Fully booked antaranya klinik kesihatan Au2, Klinik kesihatan Kampung pandan, semuanya dah penuh, jadi Cik Ayeen try call satu Klinik ni dan dia kata, 

              
             "Cik Boleh datang bila-bila masa sahaja kami sekarang dah buat HIV Test secara Walk in".

   

     Wah melompat Cik Ayeen.. Dengan tak membuang masa Cik Ayeen dan Encik tunang pergi terus berdesup!!!! hahaha. Cik Ayeen pergi dalam awal bulan 12 , memandangkan HIV test laku 6 bulan. Tapi Cik Ayeen sampai-sampai je jururawat kat situ tanya tarikh Kahwen.. Cik Ayeen cakap bulan 10/3/2013. Tahu tak dia cakap apa..

      "Oh lambat lagi tu, apa kata datang bulan 1 je.. sebab kami buat walk in jadi dapat pada masa yang sama, Cik jangan Risau sempat, kami dahulukan orang yang nak kahwin bulan 1 dan 2 dulu ".

         Dalam Hati Cik Ayeen, ala aku da datang ni buat je la kan..hohoho.. Balik la Cik Ayeen dengan hampa sikit.. sikit je..

       Pada 11/1/.2013 Cik Ayeen dan Encik Tunang kembali ke klinik tersebut,..Jeng..Jeng..Jeng.. memandangkan hari jumaat jadi klinik buka pukul 2.45, Cik ayeen sampai pukul 2,30. Kami tunggu je la klinik buka,. apa yang Cik Ayeen perhatikan klinik ni memang lengang.. Ade sorang je yang macam cik ayeen tunggu giliran untuk HIV Test, termasuk kami just 3 orang je..Wallawehhhhhhh.. suka2 suka,..

      Klinik buka jururawat kat sana panggil kami isi2 segala borang yang ada, pastu daftarkan n bayar RM1..Cik Ayeen n encik tunang di panggil sekali gus.. hahahaha Kami buat HIV Test sama-sama je, ko boleh tenguk result aku, aku leh tengok result ko..ahhahahaha.. Dia guna HIV Test Kit yang mana memerlukan 2,3 titik je darah..hahahah Tak sakit pun.. OK sory tak ada gambar time tu Cik Ayeen Nebes skit..hehehe

        Ambil masa dalam 10 minit gitu result pun dah keluar.. jururawat tu suruh kami tengok sendiri result.Garisan kami kat C maknanya kami bebas HIV...hahahaha Cewahhhh

Yeayyyyyy,, Ambik gamba atas handbag..sebab eksited sgt..huhu


    Kami settle semuanya dalam pukul 3.15, Wah setengah jam je..hahahahaha.. Happy!!! Cik ayeen n Encik tunang pun pulang dengan perasaan gembira+ seronok dan beronok-ronoknya..hahahahaha



              Nak tahu tak Klinik Kesihatan mana Cik Ayeen n Encik tunang pergi?????    























                                   Klinik Kesihatan Dato Keramat


Klinik Kesihatan Dato’ Keramat
Jalan Dato’Keramat,
54000 Kuala Lumpur.

Tel: +6(03)4257 3333
Fax: +6(03)4256 4318
                                           Berdekatan dengan stesen LRT Jelatek..Sebelah je..



                                        Selamat Ber " HIV TEST ye...hehehehehe.. Sampai Sini dulu.....

Sharing is Loving :}

19 comments:

Farhana IezAna said...

aah kt selangor pn walk-in je skrg..baru pg td call..

ayeen muhammad said...

senangkan kalau walk in,..tak payah la nak buat2 appoinment..

Farhana IezAna said...

betol2..tp kne dtg awl la..

ayeen muhammad said...

Klinik yang cik Ayeen pergi ni sebab memang tak ada orang sangat.. lengang je.. 2 kali cik ayeen datang mmg lengang sebab tu wat walk in kot..

Farhana IezAna said...

ana tefon klinik kt pj nie pn mmg walk-in jugak..ramai jugak org kt kk sini..

ayeen muhammad said...

KK taman medan ek? hee aritu cik ayeen igt nak buat kat kk tu jugak kalau yang kat kl ni semua kene appoinment.

CIK PIA said...

wahhhh.. senang.. xpayah nk wt appointment kn.. saspen je..hehe

ayeen muhammad said...

Cik Pia..
suspen ek?? hehehe

Honey Lalala said...

Thanks CIk Ayeennn.. kiranya awak dah setel legal docs baru pi HIV test eh? Ke camno?

ayeen muhammad said...

Honey lalala
cik ayeen buat HIV test dulu baru siapkan borang2 semua.. skrg dalam proses nak hantar legal docs tu ke jawi..heeeeee

Farhana IezAna said...

tah la..ana tfn kk punchong dgn kelana jaya je..kk tmn medan baru jugakkan..tp tak pasti la ada buat hiv test ke x..

cik ems said...

cik ayeen, kk ni ade hari tertentu ke untuk hiv test ek. senang jugak walk in je kan.

ayeen muhammad said...

Cik Ems

Tak ada.. boleh datang bila-bila masa isnin- jumaat.. yang paling best tak ramai orang pun kat kk ni..

Bidadari Patah Sayap said...

Terima kasih ye dgn info awak...sgt membantu..skang saya tgh tggu giliran

Bidadari Patah Sayap said...

Terima kasih dgn info awak..sgt membantu..skarang sy tgh tgu angka giliran kt kk ni..huhuhu

Bidadari Patah Sayap said...

Terima kasih ye dgn info awak...sgt membantu..skang saya tgh tggu giliran

ayeen muhammad said...

sama-sama..heee

ayeen muhammad said...

terima kasih ye..ade masa ayeen akan visit ur blog..

mEA :)) said...

Wah..info yg sgt2 berguna utk bakal pengantin mcm sy.. thanks sgt ♥

# meafacundos.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails