welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 22, 2013

Rubber stamp kahwin dah siap!!

  Salam


     Selamat pagi.. Alhamdulillah,. syukur segala nikmat yang diberikan kepada kita, hari ini dapat kita kembali bernafas setelah ditidurkan buat seketika kan.. Hari ni Cik Ayeen sangat gembira sebab semua persiapan setakat ni alhamdulillah berjalan dengan sangat lancarnya.. Tanpa ada sebarang masalah besar, tetapi yang bakal mendatang kita tak tahu kan.. Harap dipermudahkan....


     Cik Ayeen Gembira bukan lah sebab apa..hihi, Rubber stamp yg ditunggu-tunggu dah siap pun..heeeeeeeeeeeee. Sebelum ni cik ayeen tunjuk yang belum siap, yang baru di design dan di drafkan..Ha hari ni nak review yang dah siap n yang dah siap cop kat sampul kad kahwin,,,suka suka suka!!!!



Suka suka suka
     
abaikan pemandangan belakang yg buruk hokey
           



       Sebab tu Cik Ayeen gembira sangat hari ni... yang diimpi jadi kenyataan.. Alhamdulillah                     



                                                          SAmpai Sinii Dulu.. Jumpa Lagi...                       

Sharing is Loving :}

9 comments:

Diyana said...

Yeay dah siap...
ttbe rindu pulak nak cop2 sampul kad kawen...
hehe

eddany @ WE said...

wewit!!! suka la tew...btw simple yang chantek ok!!

ayeen muhammad said...

Diyana
yaeyyyyy dah siap.. heee rindu ek? boleh kalau nak copkan untuk cik ayeen..hihi

ayeen muhammad said...

eddany..
suka sangat..heeee simple is humble..

Diyana said...

hehe meh nak tolong..
tolong tgok~

ngee~

ayeen muhammad said...

hahah.. tu pun boleh..:-)

Cinta Zakirah said...

Salam you, boleh tak bg alamat tempat you buat rubber stamp ni..thanks

Cinta Zakirah said...

Salam boleh bg alamat tempat buat rubber stamp ni? thanks

ayeen muhammad said...

Cinta Zakirah..
kite buat kat taman melawati.. Achik printing dekat dengan Kedai Bagus bakeri

Related Posts with Thumbnails