welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 21, 2013

DIY doorgift - Penambahbaikkan..

 Salam..

    Apa khabar B2B sekalian? Harap sihat walafiat okay..Cik Ayeen sakit-sakit badan ni, maklum lah baru balik dari rumah bakal MIL di Kedah untuk persiapan resepsi di sana.. memang tak duduk diam la kan..Balik KL pulak terus siapkan apa yang tak siap, sambung DIY lagi mana yang perlu...

   Berbalik kepada tajuk entri.. haritu kan Cik Ayeen ada post pasal doorgift yg dah siap kat entri ni -> KLIK. Ok memang dah siap tapi tak tahu kenapa rasa macam kosong sangat.. jadi semalam Cik Ayeen buat lah penambahbaikan... nak tengok???? 

                                            -
                                            -










                                            -
                                           -






                                            -
                                            -















Cik Ayeen tambahkan reben.. baru la cute..heeeee



Sharing is Loving :}

5 comments:

eddany @ WE said...

seriyess cute!! suka tau kalau WE yg dapat hehehe

ayeen muhammad said...

heheeheh.. jemput la dtg nnt.. bg alamat nnt cik Ayeen post kad kawen..heeee

aeen sahli said...

sis..nk tanye... sticker yg tampal tu tempah ke

aeen sahli said...

salam sis.. nak tanye... sticker yg tampal tu tempah ke? brape kos die? n bape kos utk wat cupcake towel tu?

Puan Ayeen said...

aeen sahli

sticker tu diy n print sendiri jew..beli kertas sticker then print je guna printer kat umah.. kos cupcake towel 2 dalam 60 sen.. towel dlm 35 sen sehelai,. button dalam 5 sen kertas cupcake tu lupa la bape harga.. tp bawah rm1

Related Posts with Thumbnails