welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 17, 2013

DIY lagi... PODDLE FLOWER

  Salam..

  Wah pagi ni aku menghapdet blog gune my huny buny galaxy note pink..ahakz.. Bersiaran di kedah..x bawak lappy..huuu.. ..nasib baik ada notes..muah muahhh..


  kali ni cheq nak review pasai jeng jeng jeng.. ok x yah nak jeng2 sgt la.
. nak review pasai poddle flower.. senang je rupenya buat poddle flower.. blaja dari blog ni --> KLIK terima kasih n toce untuk perkongsian..cheq nak p bubuh kat baju nikah yg kosong kosong kosong... hehe..baju kat butik lg awal bulan 2 bru dapat.. harap sempat la nak patch kan border lace,poodle flower n manik.heeeee

Actually aku bkn org kedah pun.. Balik umah bakal mertua utk persiapan resepsi kedah..heeee.. esok nak p butik nak p pejabat agama,nak p sana nak p sini..huiii ..

Tengahari td teman my future MIL masuk siam
sat..Kami beli set cadar. belah aku satu belah kedah satu..hihi..sakan noooo..

   
Ha ni cheq punya

pink gitu....





Sharing is Loving :}

4 comments:

anis suryanie said...

suwit laaa poddle flower cik ayeen buat tuh :)
ade gak buat aritu, tp main hentam je, gumpal2 sendiri.. tau2 dh jadi.. rupenye ade cara y sng n kemas.. hehehe

ayeen muhammad said...

anis suryanie
tq...heee tu la senang je rupanya kan.. suka poodle flower ni..comel sgt..

Schaz said...

senang je kan buat..congratz! selagi blh DIY, baik DIY je..jimat kos!=)

ayeen muhammad said...

schaz..
yup.. jimat kos kan..

Related Posts with Thumbnails