welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jun 19, 2013

Review DIY Gubahan Hantaran

Salam B2B n ExB2B sekalian,.


       Deko hantaran ni buat sendiri je, konon-konon kreatif la sangat kan..ehhehehe..  Belah lelaki dan belah perempuan Ayeen kerjakan , disebabkan kekangan masa untuk keluarga husband, dan jarak perjalanan yang sangat jauh jadi Ayeen pulun semua..haahha, Hubby pun ada tolong juga.

    5 berbalas 7 jumlah dulang yang sangat sedikit,. Malas nak banyak2 sangat dulang tu nanti pening kepala, lagipun time tunang dulu pun ada bagi hantaran juga.. Buat sesimple yang boleh je,. Tak penting pun berapa jumlah dulang hantaran dan barang apa yang diletakkan atas dulang tu, yang penting akad nikah tu,. tak gitu?

Mas kahwin dan cincin
Dulang Untuk Ayeen
 

Dulung untuk hubby


Sharing is Loving :}

4 comments:

Princess Feyqa said...

comelnye! fiqa pon tga nengok2 cth hntran ni hehe org xkretip mcm ni la huhu

ayeen muhammad said...

Comey ke figa?? rasanya dah simple sangat dah tu..heeeeeeee

cha said...

serius comel comel hantaran u :D

Ayeen Muhammad said...

Tq cha..

Related Posts with Thumbnails