welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jun 1, 2011

Cara Pakai shawl TERBARU..LOOSE shawl..versi Hana Tajima

   Seriously aku suka sangat tengok orang melaram shawl gaya nih.. Elegan.. Gaya ni dinamakan gaya Hana Tajima..Siapakah?. Di bawah ialah Hana Tajima tersebut..cute kan beliau..ahh abaikan saja yg penting gaya shawl beliau kita patut ciplak..jum peminat2 shawl kite ciplak sesama..wawawawawa ( gelak tak berhati perut)..yang sebenarnya Hana Tajima ni ialah fesyen designer  kat bumi UK tuh.. Mix British n Japan... 



Camne ek kawan kawan.. camana la beliau boleh melilit-lilit shawl sehingga jadi sebegitu.. so excited nak cuba taw,..Makin lama makin banyak gaya-gaya terbaru pakai shawl sekarang ni..so creative.. I LIKE..
Apa salahnya kalau kite meniru pun gaya beliau ni,, sambil menciplak masukkan la skit2 idea sendiri kan..ubah suai sikit-sikit and jadikan ur own style..MABELESSS....

   Dan aku pun ada la tergerak hati nak try cara ni.. yelah lagi selesa pakai shawl yg loose macam ni dari yg ketat sampai tecekik2 dibuatnya kan..heheheheehe.. mula2 pakai mmg la rasa agak rimas skit..tp try n error la.. lama-lama akan okai punya..Kat bawah ni ade tutorial nak pakai shawl gaya Hana Tajima ni..Nak Beli Pashmina ke shawl ke sila la beli kat butiq ni.. Murah gile and cantik-cantik..Raflessiacollection and kredit too stoberycokelat sebab kita cilok tutorial kamu..anyway kamu sgt cantik and sesuai dengan shawl tu...Good2..









Sharing is Loving :}

2 comments:

fyna said...

tq dear..ada video saya..ehhehe

StOrY morY YAyA said...

nk try la pkai mcm too tpi xpndai..blh ajrkn x???

Related Posts with Thumbnails