welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Aug 29, 2012

OPPA GANGNAM STYLE VS AKWA ARIFFIN

 Salam 1 Malaysia

       Fenomena Oppa Gangnam Style telah melanda Malaysia kan sekarang, Banyak orang asik cakap-cakap mengenai perkara ni, heran sangat apsal fofular sangat aku pun bukak la youtube tu tengok,, tengok dari awal sampai abis video tu.. Emmm persoalannya apa yang menarik???? stakat Oppa = abang gemok joget-joget goyang punggung jer.. Motif????  aku rasa Akwa Ariffin punya joget dalam video die lagi best weh.. lagi geli hati..



                                                                                VS


Sokong la PRODUK TEMPATAN..hahahahhahhahahaha

OK BYE..
Sharing is Loving :}

3 comments:

Aina pies YO said...

ape nie gi ckp pasal abg sye ni -_-*

Aina pies YO said...

ape nie ..nme abg kite naik nie

ayeen muhammad said...

aina.
salah ke??? xde apa yang salah rasanya..xde kutuk apapun.. just saje nak share.

Related Posts with Thumbnails