welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Sep 4, 2012

Pre wedding photoshoot kami

Salam 1 Malaysia..

          Dah lama sebenarnya Aku dan Incik BF wat photoshoot pre wedding ni, cuba aku je yang malas sangat nak update blog..heeee kalau anda rasa cantik boleh la buat pre wedding jugak,boleh la letak pic-pic pre wedding ni kat kad kawin or bunting korang nanti,nak letak kat guestbook pun boleh je..nak gantung2 buat prop photobooth pun cantik kan,ikut kreativiti DIY korang tu.Ok photoshoot ni tak ada la mahal pun rm250 je utk 2 jam .. ni pun time ada promo tu yang boleh dapat murah..Bertempat ni Bukit Cerakah jadi cuci lah mata anda dengan pic-pic kami nih ye,..


   AMARAN ENTRI INI BANYAK GAMBAR SILA SEDIAKAN PLASTIK UNTUK MUNTAH 





                             
                             
                             
                             
                             

      Ini Baru sebahagian je dari pic kitorang, total semua pic ade 500 keping uolll.. tak kan la nak tempek semua kan nanti muntah darah korang tengok..hehehehheh.. Kat hujung tepi pic tu korang ada nampak kan trademark Puteh Studio.. Tu la Photographer bertauliah yang telah menukarkan kami jadi artis sekejap..hahahahhahaha..Kalau berminat dengan hasil kerja mereka just PM je diorang sure dilayan...


OK BYE....


Sharing is Loving :}

2 comments:

SistaYana said...

nice... ;)

ayeen muhammad said...

Tq sista yana...

Related Posts with Thumbnails