welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Nov 9, 2012

DIY kad kahwin



Bukan warna sebenar.hehe


Salam..

       Sharing is Caring kan... Hari ni nak share Kad Diy yang telah siap di print n di ikat dengan reben..Penat tapi sangat berbaloi, dan aku rasa ianya comel..hehehehe. Baru sebahagian je yg siap diikat reben.. Tak lalu nak ikat reben ni kalau dah 600 keping..hehheheh. Tq kepada incik tunang yang sangat kreatif.. ni semua hasil usaha beliau.. tepukan tepukan.....

      Walaupun majlis kahwin ade 4 bln lagi tetapi mmg gigih nak siapkan semua..heeeee.. Biasalah pengantin DIY kene buat awal-awal kalau tak pengsan. heeeeeeeeeeee...

opppsss....heeeeeee







Sharing is Loving :}

12 comments:

Farhana IezAna said...

cantikny kad kwen tu..kreatif sgt..

mst pnt kn nk ikt ribbon2 tu..tp berbaloi la..

berapa ye bajet awk diy cmni?

ayeen muhammad said...

farhana
tq..heeeee.. penat sangat nak ikat..tp demi nak kahwin ku redahi jua..hehehe.. satu kad dalam 30 sen je,. termasuk kertas, ink,reben dan lain2.. so total untuk 600 keping adalah rm180..heeee jimat..

ayeen muhammad said...

print sendiri.. 100% DIY.. penat tapi berbaloi..

Fyka said...

wahhhh cantiknyaa...+ letak riben tu..lg nmpak comel.

ayeen muhammad said...

Fyka

Reben tu la penyeri kad tu kan..kalo tak ade reben tu x cantik sangat pun..heeeeee

Cik Jelita said...

chanteks...huhu..saya harap saya pun rajin begini untuk majlis saya nanti.cut cost...

Ayeen Muhammad said...

cik jelita

heee.. yes mmg cut cost pun..sgt2.. tp mmg kene rajin n gigih,lg satu kene start dr awal..bru sempat siap..

Cik Jelita said...

owh...memang kena rajinkan diri ni.sekarang dalam proses cuba diy bunga telur n approved by him.cuma masih mencari warna yang masuk dengan tema kawin nanti.hehe...

cik fafai said...

salam awak...comeynya kad 2..sy pun cdg2 nk DIY kad jgk...tp xtau nk susun cmna guna microsoft word tu...ajaq kn bleh? :)

ayeen muhammad said...

cik fafai
wasalam.. heee kite pun incik tunang yang buat semua.. kite cuma bg idea. tahu2 dah siap design...

C!k Ju€La Ju£L!€ said...

zureen....nk wt kad tu gne word pn leh ke?

ayeen muhammad said...

Juela..
memang boleh je.. ni guna word + flash.. tp bkn aku yang buat la.. xreti.. asben aku yg buat semua..

Related Posts with Thumbnails