welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 8, 2013

DIY Doorgift.. Akhirnya..

     Salam..

             Sekian lamanya aku tak update belog picisan ni,sampai berdaki-daki dan bersawang dah ni..sapu-sapu, tiup-tiup..Fuhhhhhhhhhhhhhhh... Ok dah bersih pun....hehehe..Sangat sibuk dengan persiapan sampai melecur-lecur tangan ni kene gam panas..Buruk hokey sangat scary nak tunjuk,cepat la sembuh wahai tangan, lagi 2 bulan je ni..Yahoooooooo...ahakz

   Berbalik kepada tajuk..heeeee. Akhirnya doorgift DIY aku dah menampakkan rupanya, sangat simple tetapi sangat berpuas hati. kalau ikutkan hati banyak lagi nak tambah kat box aku tu tapi apakandaya tak berdaya..hehhehe. Tengok je la gambar ni. tak tahu nak menceceh apa lagi. hahahaa


Rumah dah macam tongkang pecah 

  Yang Putih tu untuk para tetamu dan yang gold untuk tetamu VIP..heeeeeeeee letak gula-gula dan makanan je.. Satu lagi benda yang diletakkan dalam doorgift adalah check entri nih ---> KLIK

                                         



Simple mimple kan..heeee.. kalau boleh nak letak macam-macam.. riben la apa la..tapi tak larat plak rasanya ..hehehehe banyak benda yg perlu di DIY lagi ni.. heeee



                                                               Sampai SINI Dulu.......
     

Sharing is Loving :}

2 comments:

orked violet @ SYA said...

whoaaa... banyak nye..! gigih nih! hehehehe

ct zainal said...

nak satu! hehe. cantik!!

Related Posts with Thumbnails