welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 29, 2013

DIY Props Guestbook Corner - ampaian cinta-

Salam B2B dan silent readers...

Cantik ke tak ek?? macam simple tapi x tahu nak tambah apa lagi..heeee


       Selamat Petang, mulakan dengan senyuman......heeeeeeee.. Hari ni Cik Ayeen rasa sangat best, tak tahu la kenapa.. kat tempat kerja happy, balik umah pun rasa happy je. senyummmmmmmmmm je memanjang.., tu yang sampai terbuat prop untuk guestbook corner ni..Memang Cik Ayeen dah lama dah nak buat tapi asik malas-malas je.. so mengambil kesempatan terhadap hari yang best ni, Cik Ayeen review Props untuk guestbook yang Cik Ayeen baru buat tadi... Panas-panas lagi nih..hihihi


Bahan-Bahan

Beg vintage,Tali, gambar-gambar, sepit kayu,gam panas dan gunting

   Tali tu tak kisah la tali apa pun asalkan leh jadi ampaian untuk kita sidai gambar-gambar tu ye..Beg Vintage tu diguna pakai semula, sebenarnya cik ayeen guna sebagai prop pre weeding dulu..heeeeee Beli kat Romantika dengan harga Rm39 rasanya. tak tahu la kalau sekarang dah naik harga..

Beg Vintage

  Cara-caranya:


    1} Lekatkan Tali di beg

Lekatkan Hujung ke hujung.. Alamak buruknya gam pistol aku, gam pistol ni sangat berjasa,,, heeee

Macam ni ye.. bagi jadi ampaian..heeeeeee

2}Ambik sepit kayu dan gambar.. gantungkan jer.. senang gila kan..

ha macam ni je,., senang kan.. pastu korang buat la ampaian ke dua.. biar nampak penuh gitu..


Taraaaaaaaa.. suka nyaaaa

   3} Hiaskan lah ikut kreativiti kamu ye,. Ni sebenarnya adalah tempat letak magic colour untuk orang sign-sign guestbook nanti.. tak ada lah nampak kosong sangat kan..


Hasilnya  ayeen tambah kan Frame + magic colour

 P/S :  Magic colour tu beli kat Daiso je.. Rm 5 dan leh dapat banyak..I LIKE!!!!




                                   Selamat BerDIY Bride To Be sekalian... Sampai sini saja.......


Sharing is Loving :}

8 comments:

Princess Feyqa said...

chantek lah! hehe blh jd inspirasi nie..:)

ayeen muhammad said...

Feyqa
Heeeeee.. yup sharing is caring + loving kan...

anis suryanie said...

interesting! simple n just nice :)
xpnah terfikir pn nk wt guestbook corner cmni... hehe

ayeen muhammad said...

anis
tq anis..heeeee.. buat la.. sharing is caring

eddany @ WE said...

Nice dear!!! WE pon ade vintage beg tu...guna as photobooth deco masa wedding haritu :)

Diyana said...

dulu pun igt nak beli magic color byk2 tu kat Daiso..
duk b'tangguh2, last2 mmg beli lgsg.... pakai je laa segala pen yg ade kat umah tu... hehe

ayeen muhammad said...

comelkan vintage beg tu..suka sgt2..

ayeen muhammad said...

hehehehe... diyana..ala xpe.. pen biasa pun boleh..

Related Posts with Thumbnails