welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 27, 2013

DIY Photobooth props

Salam B2B sekalian...

    Dah lama sebenarnya nak post entri ni tapi asik terkandas je.. sibuk dengan kerja, dan projek-projek DIY..Yeah hari ni dapat la mencuri masa sedikit.. Hari ni tinggal 45 hari saja lagi untuk meninggalkan status bujang..heeeeeee.. perasaan??? buat masa ni belum sangat terasa debarannya..heeeeee..

   Terus kepada tajuk entri, hari nak sharing-sharing tentang prop photobooth,, Memandang kan background photobooth Cik Ayeen dah tempah dari Stylocandybuffet so.. tugas Cik Ayeen adalah untuk DIY Prop sahaja.. Kalau tak DIY tu x sah..hehehe,,.Stylocandy buffet pun ada buat pakej untuk prob bleh klik untuk keterangan lanjut
-- ->Stylo photobooth props..


           Ni lah antara sedikit sebanyak yang cik Ayeen DIY.,..Ade jugak gambar yang Cik Ayeen ambik dr Pakcik Google lepastu print..heeeeeeeeeeee..

Yang bunga tu Cik Ayeen gunakan balik prob masa tunang..heeeeee

       Sikit je probnye,,Yang lain tu boleh la buat gaya bebas sendiri yek..heeeeeee...
Selamat Ber DIY B2B sekalian...

   
Sharing is Loving :}

13 comments:

eddany @ WE said...

sangat rajin ayeen diy... very d chomelll okey props tu!!! puas hati kan bila dapat siapkan diy tu... :)

Princess Feyqa said...

hehe lebey kurg kita pnye la sis.. tpi yg bunga tu cun!

ayeen muhammad said...

huhu..yg bunga tu bila kne tiup angin die pusing2 mcm kipas..suke sgt

ayeen muhammad said...

betul tu.. kalau mampu leh wat sendiri...x ssh mne pun kn..nk ngan xnk je..

NinaAz said...

Rajinnyaaa.. excited kn buat diy. Bestttt..

Scha Nur said...

Salam kenal dari scha, brides 2013

http://thesechano.blogspot.com/

(+______+)

done following u.

ayeen muhammad said...

NinaAz..
excited sgt ..sampai x cukup2 tdo..huuuuu

ayeen muhammad said...

scha.
salam kenal..
b2b 2013 jugak ek?? heee
tq ye..

orked violet @ SYA said...

whoaa...best2!!

Sya nnti xtaw La rajin ke xnk wat photobooth pe sume nih. hoho

ayeen muhammad said...

sya
buat la kalo ada masa..skejap je buat benda alah ni...heheh

alah said...

salam.. nak taye.. kertas pe yg sesuai guna utk props ni eh?..

alah said...

salam.. nak taye leh?.. kertas pe ye yg sesuai gune utk props ni?

Ayeen Muhammad said...

alah
sory lambat sgt reply..
sy guna kain felt dan kertas keras!

Related Posts with Thumbnails