welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 25, 2013

Tema Resepsi ala Arab/Morocco

Salam B2B sekalian...


        Heee.. Malu nak cakap, majlis resepsi Ayeen nanti adalah bertema Arab/ Morroco..Cik Ayeen memang suka tema ni sebab tu la mengambil keputusan untuk buat resepsi ala arab/morroco nih..Rasanya tema ni popular awal tahun 2012  kan sekarang ni macam agak da ketinggalan la kan.. tapi tak kisah la.. Cik Ayeen suka!!!

   Sebab tu la cik ayeen bertungkus lumas DIY bantal hantaran ala arabic tu... ---> Klik sini.
Terima kasih kepada Songket Sutera Andaman kerana sudi untuk nak merealiasasikan impian sang bakal pengantin ni.. Love u Kak Su..

    Tapi resepsi Cik Ayeen tu nanti tak ada lah Arab/Morroco sangat..hehehe
sebab ada candy buffet, guestbook dan photobooth yang mana merupakan tema English style kan..hehehehhe.. Campur aduk pun Bolehhhhh..

           Idea pelamin Cik Ayeen seperti di bawah ye,.. ni hasil dari Songket Sutera Andaman juga..


Lebih kurang cuma tema warna dan kerusi yang lain..sukaaaaaaa

 

Jatuh Chenta dengan pintu gerbang ni...


                           Harap semua berjalan dengan lancar dan teratur seperti yang dirancang..
Sharing is Loving :}

6 comments:

NinaAz said...

waahhh...meriahnyaa pelamin macam tuuu

ayeen muhammad said...

NinaAz..
meriahkan...sukasukasuka!!

Princess Feyqa said...

tema arab mmg cun bg feyqa! so nti pelamin mini tunang feyqa minx ala2 arab juga,,hee

orked violet @ SYA said...

cantekkk!!! mesti mahaL kan..

ayeen muhammad said...

Princess Feyqa
tema arabic slalu dihati..heheheh
mungkin sebab gabungan warna rona2 panas die yg buat ayeen suka kot...chewah ayat..hehehhe

ayeen muhammad said...

Sya
Harga nya ialah bawah 3k.. ni pun sbb cik ayeen grab pakej tahun 2012 sbb tu bawah 3k skrg rasanya dah naik harga kepada 3k.. tapi pakej lengkap taw ni.. pelamin + baju baru L+P, inai, bantal nikah, make up, bunga tgn, pintu gerbang, walkway 6 pcs, aksesori..alatan merenjis..kasut, payung..macam2 la ada..heeeeeeeee

Related Posts with Thumbnails