welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jan 24, 2013

Honeymoon Prep settle.... Yahooooooooo

Salam B2B sekalian...

   
           Tak sabarnya untuk ber honeymoon.. Semuanya dah settle, sebenarnya Cik Ayeen da settle kan benda ni semua dari bulan 9  tahun 2012 lagi.. nak pergi bulan 3/ 2013.. Cik Ayeen tak suka la buat last-last minit sebab banyak lagi benda yang cik Ayeen perlu siapkan diakhir2 tempoh nak kahwin  tu, macam DIY baju Nikah dan Veil..Sekarang ni Veil almost done.. Tunggu baju nikah je dari Tailor, Cik Ayeen tempah kosong je, lace nanti Cik Ayeen patch sendiri even manik pun jahit sendiri.. sebab tu Cik Ayeen tak nak pening2 kepala.. Walaupun tempah awal lagi mahal n tak dapat la free seat bagai tapi tak kisah la janji dapat pergi..Yahoooooooooooooooooo!!!


Tak sabar bila tengok tarikh yang di highligt kuning tu...
   

              Yes, korang nampak kan Cik Ayeen honeymoon di mana? KRABI,Thailand.. heeeee..
kenapa Cik Ayeen Pilih Krabi ye??? silakan menjamu mata dengan gambar-gambar di bawah...


                        

                          

                      

                            



Ni yang Cik Ayeen tak sabar ni.. pancake nyum2

          Terima kasih pakcik google.. Dari pada hasil gongle mengoogle la jumpa gamba2 di atas ni.. lagi buat cik ayeen tak sabar je..hahahahaha .. Lagi sebulan lebih je... Yahoooooooooooo



                                                                  Sampai sini Dulu..

Sharing is Loving :}

9 comments:

NinaAz said...

Bestnya krabiiiiiiii.... huuuu... sy xberhoneymoon lg. Huhuk

ayeen muhammad said...

NinaAz

jum booking skrg..heeee..

ummiaiman said...

Bestnya...nak ikut...
Salam perkenalan

ayeen muhammad said...

ummiaiman

jum jum ikut,..heeeee

salam perkenalan juga..

CiK CaBiLLa said...

Hi.. salam pkenalan.. bru je honeymoon kat krabi bln 11 hari tuh. Seyes cantik n best! Tdo kat pantai aonang tau. Pekan krabi jauh dr pntai sket. ;)

CiK CaBiLLa said...

Hi! Salam pkenalan :) bru je honeymoon kt krabi bln 11 hari tuh. Seyes sgt best n cantik! Just nak share Klu nk sng buat aktiviti pantai tido kt aonang tau. Pekan krabi jauh sket. ;)

ayeen muhammad said...

cik cabilla..
kite book hotel kat aonang..heee
best nya.. tak sabar sgt2...

fatehamohamed said...

teha tak booked lagii...bestnye gi karabi cik ayeeenn..heeee

ayeen muhammad said...

teha..
booked cepat2 taw..

Related Posts with Thumbnails