welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Feb 7, 2013

Latest project - DIY Centrepiece paper wheel.

Salam B2B sekalian...


           Ni latest project dari Cik Ayeen,. Actually baru decide 3 hari lepas, lepastu beli-beli barang dan buat..Bukan apa terfikir gak meja tetamu dan VIP nanti sangat kosong, jadi nak ada somthing yang lain dari yang lain sikit la..heeeeeeee.. Cik Ayeen dapat idea dari baltimore ni. Sangat gojes la!!! Sila Klik ye untuk mendapatkan template dan tutorial,, Tapi cik ayeen x ikut template dia sangat pun.. buat ukuran sendiri guna penutup jar..hehehhehe...


Guna Jar ni as tapak dia..penutup tu la cik ayeen guna
sbgai ukuran .
   Potong bulat-bulat macam ni..ikut ukuran penutup jar..




      Lepas tu lipatkan kertas td bentuk segitiga ikut template dalam baltimore tu.. Cik ayeen tak ikut pun template segitiga nih sebab lipat sendiri ikut suka..hahahhaa, lepastu gamkan hujung lipatan tu..

                   
                                 
               
                                  


 
macam nih..

                                 

Ni versi baltimore.
                                 
                                 
Nak tengok yang Versi Cik  Ayeen???


Suka suka suka...

     Yang Dah siap.... jeng jeng jeng.. boleh ikut kreativiti korang sendiri k..






                                                                Cubalah............

Sharing is Loving :}

16 comments:

sarahhernyzar said...

oke sgt sweet dan comel. boleh guna pakai idea ni. haha. sharing is sexy. caring is charming. XOXO~!!!

tiqa tia said...

cantik ! hehe :) ni letak atas meja makan vip kn??

NinaAz said...

Warghhh. Sgt2 kreatif okkeeyyy. Hihi

Princess Feyqa said...

wow cute! :) mcm nk try gak nti buat dlu kot2 xjdi. hehe

dh 2 hari xon9 asyik auto entry je hee, so hari ni kena tawaf semua b2b blog haha

Diyana said...

yg benda hijau dlm jar tu ape??

cintabella said...

wiwit cantiknye! terus terjatuh cintaa..nak try :)

ayeen muhammad said...

ok sarah... sila lah buat...

ayeen muhammad said...

tiqa...
letak kat semua meja termasuk vip..tp vip punye lain ckit..heee

ayeen muhammad said...

nina
buat la hias atas meja mkn kat rumah tu...hihi

ayeen muhammad said...

feyqa..
tawaf jgn x tawaf.

ayeen muhammad said...

Diyana.. tu rumput tiruan beli kat kedai sin yin kat semua house

ayeen muhammad said...

cintabella...
sila lah try!! :-)

cha said...

comelnya macam kipas pun ada. kreatif and rajin :D

btw salam kenal :)

ayeen muhammad said...

salam kenal cha..
tq..comel kan.. mcm kipas kan..bunga pun boleh
..

farah fizal said...

Sgt gojes..haha
Rjin nye cik ayeen nie..

ayeen muhammad said...

farah..
ala jgn la puji..malu cik ayeen..huhuhu

Related Posts with Thumbnails