welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Feb 9, 2013

Lolipop Swirl untuk Doorgif kanak-kanak..

   Salam B2B sekalian...


           Cik Ayeen dapat satu idea,. Memandangkan nenek Cik ayeen kata kene sediakan lebih doorgift gula-gula untuk budak-budak so Ayeen decide nak bagi Lolipop la dalam 300 pcs.Sebenarnya dalam kotak doorgift tu dah siap pack dah gula-gula untuk bebudak, kiranya satu kotak tu Cik Ayeen buat untuk satu family..haha, mak or ayah dapat towel, anak dapat gula-gula n jajan, tapi mesti mak2 pun nak jajan kan. tu yang kene buat tambahan gula-gula untuk budak-budak    ---------> Klik untuk tengok kotak doorgift.


    So decide nak bagi lolipop swirl je lah,senang cerita.Suka tengok lolipop tu berwarna -warni... cantik kan.
 credit to ----->  kisahbakalseorangisteri



Yang murah-murah macam ni je.. Budak-budak tak kisah pun mahal ke murah kan..

Nak buat macam ni lah.. credit to Dayang Amy,,.. Tq puan dayang bagi idea kat kite..muahhhhhhh

Sharing is Loving :}

8 comments:

cik chinta said...

cute..kt dlu kawin x pk psl doorgift budk. x sempat..ha8

ayeen muhammad said...

Cik chinta..
kita malas nak bg jugak sebab dah ada da pun gula2 dalam doorgift tp orang tua2 punya pandangan kan kite terima je..heeeeeeeee

cha said...

masa i kawen pun utk budak2 i kasik lolipop camni haha senang

ayeen muhammad said...

cha
senang kan..heeee da beli dah kat kedai borong taman medan. 1 balang ade 50 pcs rm 9.00

Princess Feyqa said...

wah comel gk ni! tp kn agak2 semut leh masuk dlm plasik tu? fyqa bg lolipop tyme mjlis tunang dpt gak semut menceroboh huhu

Yanie Fauzi said...

leh buat tempahan ker?

Yanie Fauzi said...

leh buat tempahan ker

Yanie Fauzi said...

leh buat tempahan ker?

Related Posts with Thumbnails