welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Feb 18, 2013

Teaser Baju Resepsi Cik Ayeen...

Salam B2B sekalian...


       Dah lama rasanya tak update blog kesayangan ni, nasib baik belum bersawang dan berhabuk.. Maaf ye wahai blog ku..  Tuan mu ni sibuk sikit dengan segala persiapan, maklumlah dalam 80% majlis ni diruskan sendiri oleh tuan mu ini....agak-agak blog ni paham ke?? heeeeeeeee


     Berbalik kepada tajuk entri, Teaser baju resepsi Cik Ayeen, baju resepsi sebenarnya tak siap lagi,tapi menurut Kak Su, tuan punya butik, baju tu tinggal nak jahit manik-manik sarat n bunga 3D..

    Dia pun sempat uploadkan gamba baju Cik Ayeen dalam facebook beliau..ahahhahahaha.. Sebelum tu memang tertanya2 mana la baju aku nih, Kak su tak telefon2 untuk fitting pun.. Pastu dia upload gamba baju tersebut kat Facebook lega sangat rasa hati..huhuhuhuhuhu..Macam tahu-tahu je ek.. Ni facebook kak Su kalau korang berminat ------------------------>songket sutera andaman


   JOM TENGOK!!!!!!!!!!!!!!!






                                                                        -
                                                                        -


                                                                       -





                                                                       -





                                                                        -

                                                                        -






                                                                        -

                                                                        -







Tifanny Blue tak?? heee
   


P/S : Lagi 20 hari je.. takutnyaaaaaaaaaaa!!!!



Sharing is Loving :}

19 comments:

Miss Dilla said...

ayeen...cntiknye baju! 20days more.. Dila yg tumpang nebes utk Ayeen..huhuhuhu.. congrats in advance ye dear! :)

ayeen muhammad said...

Dilla
Tq dear.. Ayeen dah rasa nak menangis je sbb bedebar-debar..heeeeeeee

eddany @ WE said...

20days to go~ best nye dia! Btw chantek baju tu dear.. Lembut je kaler tu... Ayeen buat dress eh.. :) chantek chantek chantek

sarahhernyzar said...

wow wow dh siap. sara kain pn lom beli. nebes mak uols.. hehe. smga berjalan lancar majlis ayeen. :)

ayeen muhammad said...

WE..
yup 20 day more.. heeeee.. yup wat dress ala2 kembang..heee

ayeen muhammad said...

sarah
tu la tinggal manik2 jew.. xsabar nak g fitting

NinaAz said...

Wahhhhhh... cantiknyaaaaaa ♥ dupdapdupdap. Bestnya kawin

Fyka said...

bahagiah leher tu kita sama la yang hehehe..

cha said...

wah tiffany. mesti cantik nanti ni :)

ayeen muhammad said...

ninaAz..
nak kawen lg ek?? hehhehhe

ayeen muhammad said...

fyka
yeayyyy!!! sama la kite..

ayeen muhammad said...

cha.
hehehe .. xtaw la cantik ke x kalo ayeen yg pakai.

Scha Nur said...

comelnya baju. biruuuu. cantik lah dear..

goodluck ye!

cintabella said...

weee..i love tiffany blue :)

Cik Jelita said...

gud luck dear...congrats in advance! semoga semua berjalan lancar seperti yang dirancang tau...

orked violet @ SYA said...

cantek! ingtkan songket jugak td. hehehe

ayeen muhammad said...

hehehe.. bukan songket..

ayeen muhammad said...

tq dear..

ayeen muhammad said...

i love tiffany blue too

Related Posts with Thumbnails