welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Feb 14, 2013

DIY Baju Nikah - Teaser- tak teaser sangat pun..heeee

Salam B2B sekalian...

             Selamat petang semua, cuaca di luar hujan nampaknya, membuatkan mata Cik Ayeen berat macam ade batu bertenggek..hahahaha..Tapi dah minum kopi dah ni harap-harap mampu bertahan, penat juga kalau asyik tido je satu benda pun tak dapat nak buat,.hehehehe..OK untuk tidak membuangkan masa meh la kita terus kepada tajuk entri diatas..


       DIY Baju Nikah bukan la bermaksud Cik Ayeen DIY A-Z, Cik Ayeen tak pandai jahit baju la.. Ayeen hantar jahit kosong  je kat Butik Umairah dalam Medan Mara Tingkat 1 ye kawan-kawan, Lepastu Yang DIY nya ialah patch lace n bunga poddle yang Cik Ayen penah bg  tutorial kat sini -----> Diy Poodle flower


       Ok tengok gambar dulu!! Jommm..

Baju kurung moden je,suka kain flowy beliau.. Kosong kan??? tapi sangat
jatuh hati dengan baju nih..


Patch kan lace dan bunga poodle tersebut...

In progress ye.. tak siap lagi pun..Abaikan jari kaki di tepi gambar tersebut..haha

          Sebenarnya memang tak siap lagi pun,, saje gatal nak share.heheheh. yang tak siap lagi ialah jahit manik kat hujung baju tu, jahit manik kat lengan baju nak tambah manik juga kat bahagian dada tu..Tapi,manik pun da habes, berat punggung sungguh nak pergi beli,..hahahha.. Hujan2 ni sedap tido..huuuuuuuuuuuu.. krokhhh!!!

                   


Sharing is Loving :}

21 comments:

shaFazie said...

canteknye..... :D

ayeen muhammad said...

ShaFazie

tq yunk..

orked violet @ SYA said...

cantekk. kaLer dusty pink ek

comeL La doodle tu. Sya nk wat tp xpandai..uhukk

NinaAz said...

Lebatnyaaa bunga tuuu. Rajinnnnn ayeen taw!!!

ayeen muhammad said...

Sya
yer kaler dusty pink..
heee sya buat la.. senang jer..

ayeen muhammad said...

lebatkan..meriah gitu.

Princess Feyqa said...

fyqa bwu berangan nk wt baju nikah cmni ahhahaa

sarahhernyzar said...

mashaAllah... rajinnya... jeles nih.. sobs sobs sobs..

Fyka said...

waaaaaaa kreatifnyaaaa..

nea lopah said...

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/
salam kenal dan done folow adik jugak! x lama dah big day! jgn lupa jemput yer kalau sudi ;)

eddany @ WE said...

Ayeen..
dusty pink ni my fav tau...baju kosong tu pon dah chantek yang sebab kaler tu mmg sweet..ni pulak tambah ngan munge2 kiut tu lagi chantek... Ayeen mmg lah rajin n pandai jahit eh

ayeen muhammad said...

WE,..
feberet ayeen juga dusty pink ni..
ayeen yak ada lah pandai jahit pun.. stakat patch2 lace ayen reti la..heeeeeeeeeee

cintabella said...

cantik :) lagi puas hati sebab hasil tangan sendiri kan ayeen, gud luck dear :)

CIK PIA said...

woww... wrna yg tengah up skrg.. klu kt sini pggl pink belacan...

ayeen muhammad said...

betul tu kamu...

ayeen muhammad said...

pia sama la.. kite pggl pink belacan juga....heeee

ejulz said...

selamat menempuh hari bahagia.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

AyongAtikah Zaid said...

hai...slm perkenalan ayeen...ayong singgah sini ye..bju nikah ayong pn dusty pink tp x nmpk byg lg..huahuahua....btw, enjoy ur preps!:-)

ayeen muhammad said...

Ayong..
tq dear.. xlama lg nampak la tu bayang baju kamu..heee

cik mah said...

wawawa....rjinnyer...mesti sngt2 puas hati kan nnti....cepat2 siapkan...

ayeen muhammad said...

cik mah..
tq.. tgh berusaha siapkan ni..heee

Related Posts with Thumbnails