welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Mar 27, 2013

Demam selsema sakit badan.. Adakah petanda???

ASsalamualaikum..

       Ayeen rasa sungguh tak selesa la balik dari majlis bertandang 24 mac aritu.. sampai KL je terus demam selsema, sakit tekak, sakit badan-badan semua.. Sampai terpaksa MC 2 hari.. Hari ni hari ke 2 ayeen MC.. kalau tidak 26mac ayeen da start keje dah. Esok 28mac dah start keje selepas MC 2 hari, ni pun rasa macam tak larat lagi.. .KIV MC lagi..hehehehe.. Ya Allah bagilah kesihatan yang baik kepadaku..


     Tapi kan hati kecil Ayeen macam cakap ayeen sakit-sakit macam ni macam ada isi je...Tak tahu la kan tapi naluri keibuan ni terasa- rasa macam ada je si kecil di dalam perut..Asik usap-usap je perut ni.. Adehhhh.. Siapa yang tak nak kan, rezeki..Sekarang tengah tunggu due period minggu depan.. Kalau lewat je tak syak lagi kan.. Ayeen sangat2 berharap semoga ada lah rezeki kami suami isteri.. Asik termimpi-mimpi je,,. Aritu mimpi mgandung anak kembar, semalam pulak mimpi buat pregnancy test keputusannya positif,.. hehehehe,, Excited sangat gamaknya...

     Ayeen baru je 2 minggu 3 hari kahwin.. Macam awal sgt je kan nak rasa-rasa perasaan macam tu..heeeeeee.. Tarikh kahwin tu memang time subur..Kalau ada rezeki ada lah.. Memang orang kata jangan mengharap sangat nanti kecewa, hampa..Tapi takda pasangan yang berkahwin yang tak mengharap kan. Semoga ada berita baik untuk ayeen..Berdoa banyak-banyak.. Aminnnnnn..

Sharing is Loving :}

9 comments:

CIK PIA said...

kalau betul, mmg bunting pelamin.. cik pia, kalau boleh nk cepat2 lekat. xpyh nk rancang2 kn...

ayeen muhammad said...

Pia
hahha..tu la kalau lekat memang betul bunting pelamin ni..hehehe

Cik Jelita said...

best la klu bunting pelamin...nk macam tu jugak kalau ada rezeki.blh
mengeratkan lagi hubungan suami isteri.

eddany @ WE said...

wewit... kalau lah betol!! congrats in advance hehehe bunting kelamin gitewww bestnya Ayeen :)

tenku butang said...

moga murah rezeki dpt baby cepat.. aminnn..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Puan Awin said...

saya pun alami simptom yg sama....lagi teruk, tiap malam demam, siang je ok...cukup seminggu berlarutan, g hospital check darah, jangkitan kuman kata doktor...lg 1 doktor bgtau,simptom2 gini biasa bagi org baru kawin macam kita ;)

usia perkahwinan saya 3 minggu 5 hari...la ni, dok tunggu period...klu x datang2 juga dan melebihi tarikh sepatutnya, baru nk check UPT ;)

ayeen muhammad said...

puan Awin

sama la kite.. ngah tunggu period juga ni..

khadijah said...

hai ayeen dija baru follow ur blog.. free2 nanti singgah la blog dija.. in Sha Allah ade la rezeki nanti :) biase memang yang baru kawin ni truje.. dija pun tiap bulan berdebar je tunggu period ke tak :)

NinaAz said...

Kalau betul.bestnyaaaaaaa. hehe.nina pun dah lama menanti rezeki ni. Mudah2an cepat2 kita dpt baby eakkkk

Related Posts with Thumbnails