welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Mar 6, 2013

Jemputan ke Majlis Perkahwinan CIk Ayeen..

Salam B2B sekalian...

    Kepada B2B atau Ex-B2B yang mengenali Cik Ayeen atau suka membaca blog ayeen secara sesenyap..ehhehehe.. Anda dijemput hadir ke Majlis Cik Ayeen 10 mac ni!!! Tema Arabic contemporori..hahahha,,. Terima kasih kepada Cik Mah yg dah jadi Puan mah, ex bride to be skrang ni kerana sudi nak dtg majlis ayeen!!! alhamdulillah.. anda nak jumpa puan mah tak?? meh la datang ..heee

Ni la Kad kahwin DIY Cik Ayeen  ambil dari album my fren,..hehehe

Peta Ke DEWAN MPAJ AU2 TAMAN KERAMAT

Jemput Datang ye Bride to be, ex bride to be..
                     


Sharing is Loving :}

22 comments:

Princess Feyqa said...

wah kat keramat?? fyqa nak dtg!! kalau parents fyqa rjin nk bwk lah hehe

NinaAz said...

Wahhhhh.. ahad ni keaaa??? Nina nak datang lahhhh. Boleh keaa. Tak taw nak pegi mana ahad nii. Nina duk cheras jeaa. Eh.eh. tak nalu nihh. Beria2 nak datang. Hahaha

"bella Chentaku" said...

taniahhhhhhhhh ayeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn...nti review majlis tawwwwwwww

ayeen muhammad said...

ye feyqa.. kat keramat.. jemput datang

ayeen muhammad said...

NinaAz..
Yup Ahad ni..datang la yunk..pintu dewan sentiasa terbuka..hehehe

ayeen muhammad said...

Bella.
TQ bella.. yes pasti akan di review..hehehe

CIK PIA said...

Tahniahh ayeenn.. Im sorri.. xdpt hadir... ape2 pun, semoga semuanya selamat okeh..

eddany @ WE said...

wewitt...ahad ni je kan..hopefully semua berjalan lancar ye Ayeen... insyaallah takde aral boleh pegi hehehe boleh tak buat muka tak malu kat sini hehe

ayeen muhammad said...

Cik Pia..
alololo.. x dapat dtg ke dear... heee x pe doakan majlis ayeen berjalan lancar ye...

ayeen muhammad said...

WE..
datang jela..xde istilah muka tak malu tau..hihi pintu dewan sentiasa terbuka..kikiki

cik mah said...

eh ade nama puan mah kat situ..insyaAllah sebb hari ahad kan..xde wat ape pun...jumpa nnti ye dear...jomlah ramai2...

cik ems said...

tahniah cik ayeen!
macam malu gak la nak pegi pun. haha.

tahniahhh! :)

Farhana IezAna said...

Tahniah ayeen...insyallah kalau xde pape hal ana nk jugak la dtg...hihi tp xberapa familiar la kawasan tu..huhu

ayeen muhammad said...

betul betul betul..marilah memeriahkan majlis ayeen...

ayeen muhammad said...

cik ems..
ala jgnla malu.. dtg je..

ayeen muhammad said...

Ana..
nanti lalu MRR2 menghala ke hulu kelang.. susur keluar ke keramat AU.. xpe jgn risau kat situ kan ada penunjuk arah...

NinaAz said...

Nina dah dtg. Hihi. Ni tgh tunggu cik ayeen masuk dewan. Kikiki. Mcm xcaye pulak datanh. Hihi

ayeen muhammad said...

yeayyy!!! terima kasih nini sbb dtg..suka sgt!!!1

FarhanahAdzlan said...

selamat pengantin baru sis :) semoga berbahagia dan berkekalan till jannah :)

Ija said...

Selamat pengantin baru cik ayeen...!!!! ehhh dah jadi puan ayeen lah..

Ija said...

Selamat pengantin baru cik ayeen...!!!! ehhh dah jadi puan ayeen lah..

SHIMI said...

Tahniah. Selamat pengantin baru. Moga berkekalan selamanya

Related Posts with Thumbnails