welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Aug 27, 2012

Idea Doorgift Aku!!

SALAM 1  MALAYSIA


           Yeah kali ini aku nak ceghita cerita pasal doorgift plak. Ye aku taw majlis aku lambat lagi tapi aku suka buat semua benda awal-awal tak ada lah kelam kabut nanti, aku kan kene settlekan sendiri semua benda, biasa lah anak sulung kan, tapi aku memang suka buat sendiri semua benda baru la terasa kehangatan     majlis tu nanti chewahhhhhhhhhhhhhh..

          Memang ambik masa lama pun nak pikirkan pasal doorgift ni,nak yang murah tapi kreatif bak kata orang DIY sendiri la kan doorgift kita nnt, memula memang aku nampak Brown Paper Bag tu ialah idea yang paling best dialam semestar sebab murah.. yela 100 keping baru rm3.40 kot, reason aku nak doorgift yang murah2 je sebab paper bag yang cantik menarik warna warni bagai yang ada tulis nama ko tu ko ingat tetamu nak simpan ke?? masuk tong sampah jugak satu hari nanti..hehe So aktiviti mengoogle ni memang banyak faedah, Dari situ aku cari idea2 doorgift murah aku tu.. Kredit too Belog Ini sebab bagi maklumat yang sangat2 membantu, TQ 200X sebab bagi idea yang super duper bagus,sebagus kedai kek bagus..hehehhee.. Ini la bendanya.. sgt murah aku dapat rm120 utk 2 rim, satu rim ade 500 kpg,2 rim 1000 kpg. maknanye harga satu jatuh pada 12 sen. amacam??? murah kan..


 Ini kosong lagi, nnt aku akan men hias kotak ni untuk jadi cantik menarik daboom..Yess DIY  lagi..
nnt akan aku review selepas semua majlis selesai..wow lambat lagi tu..TUNGGUUUU,....

  Cadangan isi nya adalah Makanan. hahahaha tu saja yang boleh aku bagitau,. nak tahu kene tunggu .. nak dekat tarikhnya nnt baru aku akan wat teaser.. wehoooooooooooooo..Yang penting sesuatu yang unik.jarang orang bagi lagi wat masa sekarang ni..

Ok bye..

Sharing is Loving :}

9 comments:

orked violet said...

sya pon tgh survey2 psL door gift.tp wedding Lmbt Lg-dec next year! hehehehe

BTW, sya da foLLow bLog kamu.

nnti foLLow sya bLk ek
sya-orked.blogspot.com

ayeen muhammad said...

hai orked..
thanks ye follow akan follow kamu juga.. heeeeee xpe je survey awal2 doorgift tu sebab pening nak isi apa dalam kotak tu.. heeeeee btw dah tahu apa nak isi tggl nak order je..

Nurmj said...

yummy door gift, check out www.facebook.com/RedTagTruffles

sue said...

salam..

saya menerima tempahan bahulu pecah lapan. sesuai utk doorgift perkahwinan nnt..
harga sgt2 berpatutan.. rm1.20 sebiji tanpa kotak.. kalau order byk dpt lgmurah

email sy kalau berminat: suhaida.razak@gmail.com

terima kasih... :)

s h a said...

Dear...murahnye dapat kotak tu.beli kt mane ye?btw, follow kamu dear.salam kenal. :)

ayeen muhammad said...

sha..
beli kat BAGUS bakery.. die mmg jual barang2 buat kek..semua ada lah.. kat taman melawati..

Fia Menulis cengini said...

nice~~ fia pun ngah searching for doorgift.. heeee fia dah jd follower ur blog~~

singgah la
http://fialovecats.blogspot.com/

ayeen muhammad said...

Fia
tq.. follow kamu kembali..singgah selalu hokey..

f.e.m creation said...

ayeen order la handmade soap utk door gift.. tgh trend..

femcreation.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails