welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Oct 1, 2012

Kursus kahwin settle..

  Salam 1 Malaysia


        Akhirnya pada 15-16 september aku telah selamat menjalani kursus pra perkahwinan, dah dapat sijil dah pun, itu bermakna dah boleh kahwin, wah wah wah..heheheheh. Bertempat di Setiawangsa , Mahligai firdaus  kursus selama 2 hari sabtu dan ahad,kalau korang tak boleh pergi sabtu dan ahad hari biasa juga ada diadakan.12 jam berkursus ,nampak macam lama tapi sekejap je, lagi-lagi dengan speaker-speaker yang sangat best dan kelakar, HIGHLY RECOMMENDED.  

     Kepada sesiapa yang belum menghadiri kursus kahwin sila la berkunjung ke pusat kursus kahwin Mahligai Firdaus ni. Tentunya diiktiraf dari


                                 


Tempat: Mahligai Firdaus Sdn Bhd,3-2-11 Wisma Prima Peninsula, Jalan Setiawangsa 11,Taman Setiawangsa KUALA LUMPUR, Bersebelahan MBB dan BSN SETIAWANGSA

Tempoh Kursus: 12 JAM

SABTU : 10.00 Pagi – 6.30 Petang

AHAD : 9.00 Pagi – 1.30 Petang


   

HOTLINE

Call atau SMS             03 4252 2067       /            013 604 6333       /            013 2298900      

 
          So cepat-cepat la settlekan kursus kahwin korang tu ye sebab lepas kursus korang akan tahu apa yang perlu dibuat dahulu,takda lah korang tertanya-tanya lagi kan, segala kemusykilan boleh ditanya terus pada kakitangan mahligai firdaus atau pada ustaz-ustaz dan ustazah di sana. Saya dah settle anda bila lagi???








Sharing is Loving :}

2 comments:

Fyka said...

haiii dear..
pka singgah sini..

ayeen muhammad said...

Hye fyka..tq singgah...

Related Posts with Thumbnails