welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Feb 3, 2013

Tiada acara merenjis untuk resepsi nanti..TAPI!!!

Salam B2B sekalian..


          Majlis Cik Ayeen nanti memang tak ada sesi/acara merenjis sebab family Ayeen memang tak berapa suka dengan adat merenjis2 ni jadi Cik Ayeen pun tak kisah dengan renjis2 ni, tak ada pun ok ada pun ok.Lepastu terbaca pulak statement Ustaz Azhar idrus yang bincang pasal renjis2 ni --->


                                           



                                                                          
        Nak tergelak pun ada baca statement Ustaz Azhar nih..tegelak guling-guling.. Tapi yang menjadi masalahnya sekarang ni apa aktiviti yang boleh dibuat untuk menggantikan sesi renjis2 tu dan macam mana flow majlis tu nanti????? Kalau ikutkan Cik Ayeen ada dua perkara yang terlintas

 1) Sesi berarak sambil diiringi alunan lagu2 selawat, Barrakallah (Maher Zain) lepastu terus ke meja makan beradap, bacaan doa selamat, sesi makan2, potong kek last sekali baru la naik pelamin untuk sesi salam2 bagi bunga telur dan tangkap gambar.

 Atau


 2) Sesi berarak sambil diiringi alunan lagu2 selawat, Barrakallah (Maher Zain) lepastu terus naik ke pelamin, bacaan doa selamat, sesi salam2 bg bunga telur, makan beradap, potong kek lepastu naik pelamin semula untuk tangkap2 gambar..


      Dua2 pun ada Pro n kontra,. kalau Cik Ayeen pilih yg no 1, tak semua orang boleh tunggu untuk tangkap2 gambar ngan pengantin,.. nanti ada yang terpaksa balik dulu sebab ada hal, ambik2 gambar curi je kat meja makan.. x sempat nak begambar kat pelamin.. kalau pilih no 2 pulak pengantin pulak kebulur lapar..hahahahaha.. so macam mana?







                                                      Tolong Cik Ayeen!!!!
Sharing is Loving :}

8 comments:

Shizan Syafik said...

no 2.. sebb majlis sy haritu pun mmg takde renjis2 ni.. n tang kawan2 nak menunggu tu betul.. tak ramai yang sanggup menunggu except kawan yang betul2 rapat..

ayeen muhammad said...

Shizan

Tula ayeen pun rasa yang no 2 tu yang sesuai..

tiqa tia said...

tiqa pon tak nak renjis2.. hehe.. tiqa wat no dua kot.. perut pengantin bole tunggu.. hihihi.. :)

ayeen muhammad said...

tiqa
hahahaha... betul tu perut boleh tunggu kan.. tu la no 2 macam sesuai kan..

Princess Feyqa said...

insyaallah majlis fiqa nti no 2 kot..

orked violet @ SYA said...

Sya xtaw g. tp rase nye kLw ade pon sbb nk nmpk cantik dLm pic. bukan ad niat ape pon..

farah fizal said...

Plih no 2 :-)
Kte nk tetamu gmbra..
Pngantin x lapa nye law ad psngan kt sblah.hehe

ayeen muhammad said...

farah..
kita pun pilih no 2..

Related Posts with Thumbnails