welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Apr 18, 2013

Harga Emas Turun la....

Salam B2B dan Ex B2B sekalian...

     Hari ni saje jalan-jalan kat wall Bride 2 Be Malaysia, tetiba ternampak post pasal harga emas 916 turun jadi RM 135/gm. Wah memang bagus sangat la kalau turun mendadak macam ni. Bukan B2B je, Ayeen yang Ex B2B ni pun jadi excited sangat,. Lepas tu Google pulak sebab tak puas hati kan, ternampak pulak artikel nih..





        Jum ramai-ramai gi beli emas..heeeeeee
Sharing is Loving :}

12 comments:

-yana mz- said...

wah ye ke..ni kena beli cepat ni..hehe..thanz for the info..

hai, salam perkenalan..=)

sarahhernyzar said...

pengsan... sempat tak mgu depan? bhuahahahaa..

cha said...

tu smlm i tgk ramai update ckp emas murah. nasibla i tak minat emas huhu

ayeen muhammad said...

Cha
i tak minat jugak tp disebabkan xnak duit mas kahwin ni habis begitu sahaja,.. kene beli jugak la..heheheh

cha said...

wah banyak tu turun apa lg pg beliiii heee i tak minat emas huhu

cha said...

yela nak kasik duit mas kawen lekat kan. btw lamanya u tak updateee

ayeen muhammad said...

Cha..
hehehe.. lama kan tak update,.. nak tggu gamba dr OP dulu.. lagi 2 mggu katanya.. xde idea nak wat entri ape..hehehehe

De' Wanie said...

wow..biar betul smpai rm2?smpai bile harga tu?kene beli niii..;p

misikahwin said...

Dah beli awal2 dulu... rugi pulak rase... :(

NinaAz said...

hi ayeenn. mom to be. hikhik

Dkna Abza said...

emas dah naik :)

ayeen muhammad said...

Dkna Abza..
Nsib baik ayen sempat beli time emas jatuh aritu..

Related Posts with Thumbnails