welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Jun 11, 2013

Maaf saya pemalas update blog!! Hai sekarang saya M2B!!

Salam EX B2B, M2B dan semua pembaca blog tegar...


    Maaf rakan-rakan blog semua, dah lama sangat Ayeen tinggalkan dunia blog ni,. hampir 3 bulan kan..hehehehehe,. Ntah sejak pregnant ni sangat malas nak update blog sebab rasa letih je dan asyik nak tido je 24 jam, dengan tak laratnya mual muntah, pening n sakit kepala, kembong perut telah membataskan segalanya.. Chewahhhh...

   Bila dah masuk 2nd trimester ni nampaknya lebih bertenaga, yang paling best dah boleh masak n tak loya-loya lagi kalau bau makanan..heeee,, 2nd trimester la kebanyakkan ibu mengandung naik berat badan, betul rasanya sebab selera makan dah mulai ada kalau nak dibandingkan dengan 1st trimester.. Hahahaha.. ketika post ini ditaip ayeen baru siap bakar Muffin coklat. percubaan pertama, rajin bertambah-tambah pulak..hahahah..

   Sekarang ayeen tak sabar nak tunggu perut ni besar,. perut agak kecik tak nampak macam pregnant pun tapi kalau tengok betul-betul nampak jugak la perbezaannya.. perut jadi keras, kalau sebelum ni lembik sebab lemak..Oppppss..hehehehe.. Counting day to become a real Mum, tak sabarnya....



 

 
Sharing is Loving :}

10 comments:

Miss Dilla said...

Ya allah..cptkan ms berlalu.. rs mcm bru smlm je tgk ayeen review psl kawen..Dila ni tgl lg 3 bulan for wdg, rs mcm lmbt lg.. tp bila tgk ticker awk dh kawen 3 bulan lepas, terus nebes! btw,congrats ayeen.. say hello to baby :)

ayeen muhammad said...

Miss Dilla
memang cepat sangat masa berlalu..sedar tak sedar dah 3 bulan jugak baby dlm perut ni.. heeee ekspress sikit, baby bunting pelamin...huhuhu

aisyah kz said...

hai m2b :)
rajin update fb je kn..hii
bestnye nk jadik mommy..
moga ayeen n bby sihat owes (:

ayeen muhammad said...

aisyah kz
hehehhe.. Fb je la yg mampu..

misikahwin said...

wah dah ramai yang pregnant ni... :D

NinaAz said...

Baby bunting pelamin la best. Hihi. Sb xpayah nk tunggu lama2. Mcm nina ni stress dibuatnya. Harap2 ada rezeki cepatlah. Stress dgn org sekeliling. Wahh gittew. Haha

Princess Feyqa said...

rasa mcm bru sebulan lebih je tgk sis update wedding preparation, now dh 3 bulan ye.. hmm fiqa nikah pon lg 3 bulan, means dh xlme lgii huhu
tahniah sis jdi m2b :)

ayeen muhammad said...

NinaAz
nina jangan stress2.. kalau stres lagi susah nak lekat.. ala ada la tu perancangan allah..sabar ye yunk.. mana tau skali dpt twin..hehhee

ayeen muhammad said...

Feyqa
masa tu memang cepat sangat berlalu.. xsedar tetibe dah 3 bulan..heeeeeeeeee

orked violet @ SYA said...

aaa... cepat betol rase. rs cm br je smlm Sya comment psL wed preps ayeen

tp skang trend sume exB2B jadik M2B kan. hehehe

Related Posts with Thumbnails