welcome note

Jum jadi follower saya!

kahwin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KLIK KLIK INI

online user

KLIK KLIK SINI

Apr 15, 2013

Nasi Ayam morning sickness ku...

Assalamualaikum.......


        Hari ni baru la dapat nak post entri baru memandangkan sibuk bekerja dan ber"morningsickness"..
Sebelum ni,tak adalah teruk sangat morning sickness ayeen ni setakat rasa pening-pening, loya- loya  je tapi tak adalah sampai muntah..Tapi hari ni rasanya lagi teruk dah morning sickness ayeen ni, pening tu satu hal, sekarang ni rasanya dah tak boleh bau makanan, bau makanan je muntah..

        Hari ni tekak ni rasa teringin je nak makan Nasi ayam, Bahan -bahan semua memang dah ada, sebenarnya dah lama rancang nak buat nasi ayam ni tapi x bekesempatan,. Memandangkan hari ni keje shift malam dan tekak dah rasa teringgin-teringgin maka gagah la jugak nak membuatnya..

     Memang loya-loya dan muntah la kan waktu mengerjakan nasi ayam ni, sampai masak pun kene tutup hidung, kalau tak start la pening dan ke bilik air la jawabnya..Seksa sungguh, selama ni bau makanan la yang paling best kan, sekarang tak boleh dah..

Panggang guna pemanggang ajaib hadiah kawen..hehehhe






   Ni jelah yang mampu... tu pun tak habis makan, siksa btol makan pun tak boleh, kene tutup hidung baru laju skit..heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
Sharing is Loving :}

6 comments:

Cik Jelita said...

take care dear...ini dugaan dan pengalaman untuk dapat baby...cant wait to see the baby...

cintabella said...

take care tau :)
morning sickness.glup..

cik chinta said...

sama la. me spi da 9month ni pon xle bau2 masak. busuk.

C!k Ju€La Ju£L!€ said...

Haii..x pos ke sni ke nsi ayam tu..ngehngehngeh...(;

InaYusoff said...

u bagi i idea la..
idea adiah kawen..
tak pernah terfikir pon nak bagi pemanggang ajaib ni.

:)

beby manje la tu dalam perot..dia nak ibu dia tahu yg dia ada dalam perot ibu dia..

NinaAz said...

Tcare ayeennn. Malam2 5gk ayam tu teeliur la pulakkk

Related Posts with Thumbnails